Αγαπημένα Δώρο
καλάθι (αδειάζω) 0
Το καλάθι σας είναι άδειο
Μενού
Επωφεληθείτε από την ειδική προσφορά μας!
 ημέρες  ημέρα  :  :
60% εκπτώσεις στα προϊόντα μας!

Δαχτυλίδι με τριμελή διαμάντια

La διαμαντένιο δαχτυλίδι τριλογίας είναι σετ με τρία υπέροχα διαμάντια. Έχει πολύ μεγάλη σημασία.

Αυτή η flash sale θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε ένα σε πολύ καλή τιμή και ίσως να το προσφέρετε για να εκπλήξετε τη νύφη σας!

Επιλέξτε από όλα δαχτυλίδια κοσμημάτων, ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι τριλογίας μοιάζει λίγο με την επιλογή της πασιέντζας με ένα μοναδικό στυλ που θα κάνει τη διαφορά μεταξύ των άλλων. Είναι ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι που επιλέγουμε να σηματοδοτήσουμε την πιο σημαντική μέρα της ζωής μας. Είναι το πασιέντζα που αγοράστηκε σε κοσμήματα για τη μοναδική του αγάπη

Υπάρχουν 116 προϊόντα.

Σελίδα κατά:

Τα δαχτυλίδια Trilogy είναι ένα πολύ ευγενές αλλά και αρκετά ακριβό κόσμημα. Γιατί να μην επωφεληθείτε από τις προσφορές μας flash στο -60% για να δώσετε στον εαυτό σας ένα; Το διαμαντένιο δαχτυλίδι τριλογίας θα κάνει ένα τέλειο αξεσουάρ για τα outfit σας και επιπλέον δεν θα είναι τόσο ακριβά!

Πίσω από τα δαχτυλίδια της τριλογίας

Νο 1 στην παγκόσμια αγορά γυαλισμένων γυαλισμένων διαμαντιών στην Αμβέρσα, ο Όμιλος Directglobe ειδικεύεται εδώ και 45 χρόνια στην παραγωγή και πώληση διαμαντιών στην αμερικανική και ευρωπαϊκή αγορά. Η ομάδα είναι παρούσα στο σταυροδρόμι του επαγγέλματος: Παρίσι, Αμβέρσα, Νέα Υόρκη, Μόντρεαλ, Λονδίνο, Ramat Gan (Ισραήλ). Ο Όμιλος Directglobe είναι συνεργάτης όλων των επαγγελματιών διαμαντιών, κοσμηματοπωλών, κοσμηματοπωλών, χονδρεμπόρων ή κατασκευαστών και συνεργάζεται με τα τρία μεγάλα χρηματιστήρια διαμαντιών. Ο επαγγελματισμός του έχει ήδη δώσει τη δυνατότητα να κερδίσει την εμπιστοσύνη 1950 πελατών στη Γαλλία και 2500 πελατών στον υπόλοιπο κόσμο.

Πέρα από το πνεύμα και τη συνέπεια του Ομίλου, η Directglobe είναι παρούσα σε όλα τα επίπεδα της αλυσίδας διαμαντιών και επενδύει συνεχώς στην Έρευνα και Ανάπτυξη νέων τεχνολογιών παραγωγής. Η αγορά από την πηγή ακατέργαστων διαμαντιών σε μεγάλες ποσότητες και η υψηλή τεχνική παραγωγή της επιτρέπει να εφαρμόζει τις καλύτερες τιμές για διαμάντια υψηλής ποιότητας.

Filtrer par

Καθαρότητα

Καθαρότητα

Χρώμα

Χρώμα

Βάρος

Βάρος

Μορφή

Μορφή

Μέταλλο

Μέταλλο

Σε προσφορά

Δημοφιλή

Όλα τα best sellers
κοντά

στη λίστα επιθυμιών