Αγαπημένα Δώρο
καλάθι (αδειάζω) 0
Το καλάθι σας είναι άδειο
Μενού
Επωφεληθείτε από την ειδική προσφορά μας!
 ημέρες  ημέρα  :  :
60% εκπτώσεις στα προϊόντα μας!

Σμαραγδένιο διαμαντένιο δαχτυλίδι

Σμαραγδένιες πασιέντζες για τη φινέτσα και τη νηφαλιότητα της πρότασης γάμου σας.

Μην περιμένετε άλλο για να κάνετε πρόταση γάμου στην αγαπημένη σας! Η κατηγορία της αίτησής σας θα σας κερδίσει το «ναι» που τόσο πολύ ελπίζετε!

Σμαραγδένιες πασιέντζες για τη φινέτσα και τη νηφαλιότητα της πρότασης γάμου σας. Μην περιμένετε άλλο για να κάνετε πρόταση γάμου στην αγαπημένη σας! Η κατηγορία της αίτησής σας θα σας κερδίσει το «ναι» που τόσο πολύ ελπίζετε! Οι γυναίκες που νιώθουν ότι τις αγαπούν θα είναι πάντα στην ευχάριστη θέση να φορούν ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι. Το πράσινο χρώμα ενός σμαραγδένιου δαχτυλιδιού με διαμάντια αντανακλά την άνευ όρων αγάπη. Τίποτα σαν να το προσφέρω ως δαχτυλίδι αρραβώνωνΤο Μια γυναίκα που λαμβάνει ένα σμαραγδένιο διαμαντένιο δαχτυλίδι σαν βέρα θα είναι σίγουρος για την αγάπη που έχουμε για αυτόν.
Σμαραγδένιο διαμαντένιο δαχτυλίδι

Ενεργά φίλτρα

Οι σμαραγδένιες πασιέντζες θα συμβολίζουν μια πιστή σχέση ανάμεσα σε εσάς και το άλλο σας μισό και επίσης δείχνουν τα 40 χρόνια γάμου, ελπίζουμε να γίνει πραγματικότητα! Οι σμαραγδένιες πασιέντζες θα είναι μια καλόγουστη επιλογή για την πρόταση γάμου σας. Με τη σμαραγδένια πασιέντζα σας ζητήστε το άλλο σας μισό με αυτοπεποίθηση!

Σε προσφορά

Δημοφιλή

Όλα τα best sellers
κοντά

στη λίστα επιθυμιών