Αγαπημένα Δώρο
καλάθι (αδειάζω) 0
Το καλάθι σας είναι άδειο
Μενού
Επωφεληθείτε από την ειδική προσφορά μας!
 ημέρες  ημέρα  :  :
60% εκπτώσεις στα προϊόντα μας!

Diamond Alliance

Εκμεταλλευτείτε αυτή τη μοναδική ευκαιρία για να αποκτήσετε τοδιαμαντένια βέρα των ονείρων σου και χάρισε το στην αγαπημένη σου!

Μην αφήσετε τις υπέρογκες τιμές να δημιουργήσουν σφήνα ανάμεσα σε εσάς και την τελετή που πάντα ονειρευόσασταν!

Διαμαντένια βέρες, είτε είναι χρυσή βέρα ή πλατινέ βέρες αποτελούν μέρος του πολύτιμου κοσμήματος που αγοράζουμε με ειλικρίνεια. Μεταξύ όλων συμμαχίες που βρίσκονται στα κοσμήματα, υπάρχει ένα, είτε απλό είτε πολύ περίτεχνο, με διαμάντι που θα σημαδεύει για πάντα την αιώνια αγάπη

Υπάρχουν 388 προϊόντα.

Σελίδα κατά:

Οι υπέροχες βέρες μας σας κάνουν να ονειρεύεστε; Γιατί να μην επωφεληθείτε από τις προσφορές μας flash στο -60% για να δώσετε στον εαυτό σας ένα; Αυτές οι βέρες θα είναι τέλειες για την τελετή του γάμου σας και επιπλέον είναι σε χαμηλή τιμή, εκμεταλλευτείτε το!

Πίσω από διαμαντένιες βέρες

Νο 1 στην παγκόσμια αγορά γυαλισμένων γυαλισμένων διαμαντιών στην Αμβέρσα, ο Όμιλος Directglobe ειδικεύεται εδώ και 45 χρόνια στην παραγωγή και πώληση διαμαντιών στην αμερικανική και ευρωπαϊκή αγορά. Η ομάδα είναι παρούσα στο σταυροδρόμι του επαγγέλματος: Παρίσι, Αμβέρσα, Νέα Υόρκη, Μόντρεαλ, Λονδίνο, Ramat Gan (Ισραήλ). Ο Όμιλος Directglobe είναι συνεργάτης όλων των επαγγελματιών διαμαντιών, κοσμηματοπωλών, κοσμηματοπωλών, χονδρεμπόρων ή κατασκευαστών και συνεργάζεται με τα τρία μεγάλα χρηματιστήρια διαμαντιών. Ο επαγγελματισμός του έχει ήδη δώσει τη δυνατότητα να κερδίσει την εμπιστοσύνη 1950 πελατών στη Γαλλία και 2500 πελατών στον υπόλοιπο κόσμο.

Filtrer par

Καθαρότητα

Καθαρότητα

Χρώμα

Χρώμα

Βάρος

Βάρος

Μορφή

Μορφή

Μέταλλο

Μέταλλο

Σε προσφορά

Δημοφιλή

Όλα τα best sellers
κοντά

στη λίστα επιθυμιών