Αγαπημένα Δώρο
καλάθι (αδειάζω) 0
Το καλάθι σας είναι άδειο
Μενού
Επωφεληθείτε από την ειδική προσφορά μας!
 ημέρες  ημέρα  :  :
60% εκπτώσεις στα προϊόντα μας!

Διαμαντένια σκουλαρίκια

Κομψά με χρυσό ή διαμάντια, τα σκουλαρίκια μας είναι σπάνιας φινέτσας!

Οι πωλήσεις flash είναι μια μοναδική ευκαιρία επιλογής Διαμαντένια σκουλαρίκια πολυτελές χωρίς να σπάει τα χρήματα!

Τα διαμαντένια σκουλαρίκια εκτιμώνται ιδιαίτερα για τη λαμπρότητα τους. Είναι ένα τελετουργικό κόσμημα που είναι πολύ δημοφιλές στις κομψές γυναίκες. Είτε είναι σκουλαρίκια από ζαφείρι ή σκουλαρίκια από ρουμπίνι, θα υπάρχει πάντα το τέλειο σκουλαρίκι που θα βρείτε στα κοσμήματα για να ευχαριστήσω τον αγαπημένο

Ενεργά φίλτρα

Υπέροχα σκουλαρίκια, γιατί να μην επωφεληθείτε από τις προσφορές μας flash στο -60% για να απολαύσετε ένα; Αυτά τα σκουλαρίκια θα κάνουν ένα τέλειο αξεσουάρ για τα outfit σου και επιπλέον δεν θα είναι τόσο ακριβά!

Ποιοι είμαστε;

Νο 1 στην παγκόσμια αγορά γυαλισμένων γυαλισμένων διαμαντιών στην Αμβέρσα, ο Όμιλος Directglobe ειδικεύεται εδώ και 45 χρόνια στην παραγωγή και πώληση διαμαντιών στην αμερικανική και ευρωπαϊκή αγορά. Η ομάδα είναι παρούσα στο σταυροδρόμι του επαγγέλματος: Παρίσι, Αμβέρσα, Νέα Υόρκη, Μόντρεαλ, Λονδίνο, Ramat Gan (Ισραήλ). Ο Όμιλος Directglobe είναι συνεργάτης όλων των επαγγελματιών διαμαντιών, κοσμηματοπωλών, κοσμηματοπωλών, χονδρεμπόρων ή κατασκευαστών και συνεργάζεται με τα τρία μεγάλα χρηματιστήρια διαμαντιών. Ο επαγγελματισμός του έχει ήδη δώσει τη δυνατότητα να κερδίσει την εμπιστοσύνη 1950 πελατών στη Γαλλία και 2500 πελατών στον υπόλοιπο κόσμο.

Η συλλογή μας από σκουλαρίκια έχει τις ακόλουθες παραλλαγές:

Διαμαντένια σκουλαρίκια
Σκουλαρίκια με μαργαριτάρια
Χρυσά σκουλαρίκια

Filtrer par

Καθαρότητα

Καθαρότητα

Χρώμα

Χρώμα

Βάρος

Βάρος

Μορφή

Μορφή

Μέταλλο

Μέταλλο

Σε προσφορά

Δημοφιλή

Όλα τα best sellers
κοντά

στη λίστα επιθυμιών