Αγαπημένα Δώρο
καλάθι (αδειάζω) 0
Το καλάθι σας είναι άδειο
Μενού
Επωφεληθείτε από την ειδική προσφορά μας!
 ημέρες  ημέρα  :  :
60% εκπτώσεις στα προϊόντα μας!

Διαμαντένιο μενταγιόν

Σε διαμάντια, πέρλες ή σετ με πολύτιμες πέτρες, τα μενταγιόν μας καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις σας.

Επωφεληθείτε από τις flash εκπτώσεις για να πάρετε ένα από τα μενταγιόν με διαμάντια, πέρλες ή πολύτιμες πέτρες από τη συλλογή μας σε χαμηλότερη τιμή!

Ένα διαμαντένιο μενταγιόν, είτε πρόκειται για πολύτιμο μενταγιόν είτε α μενταγιόν από πολύτιμους λίθους, θα φοριέται πάντα με υπερηφάνεια από το άτομο που θα αισθάνεται αγαπημένο. Αυτά είναι διαμαντένια μενταγιόν για τα οποία κάνουμε την αγορά κοσμήματα να το δώσουν στον πιο πολύτιμο άνθρωπο της ζωής τους

Υπάρχουν 145 προϊόντα.

Σελίδα κατά:

Τα υπέροχα μενταγιόν σας κάνουν να ονειρεύεστε; Γιατί να μην επωφεληθείτε από τις προσφορές μας flash στο -60% για να δώσετε στον εαυτό σας ένα; Αυτά τα μενταγιόν θα κάνουν ένα τέλειο αξεσουάρ για τα outfit σας και επιπλέον δεν θα είναι τόσο ακριβά!

Ποιοι είμαστε;

Νο 1 στην παγκόσμια αγορά γυαλισμένων γυαλισμένων διαμαντιών στην Αμβέρσα, ο Όμιλος Directglobe ειδικεύεται εδώ και 45 χρόνια στην παραγωγή και πώληση διαμαντιών στην αμερικανική και ευρωπαϊκή αγορά. Η ομάδα είναι παρούσα στο σταυροδρόμι του επαγγέλματος: Παρίσι, Αμβέρσα, Νέα Υόρκη, Μόντρεαλ, Λονδίνο, Ramat Gan (Ισραήλ). Ο Όμιλος Directglobe είναι συνεργάτης όλων των επαγγελματιών διαμαντιών, κοσμηματοπωλών, κοσμηματοπωλών, χονδρεμπόρων ή κατασκευαστών και συνεργάζεται με τα τρία μεγάλα χρηματιστήρια διαμαντιών. Ο επαγγελματισμός του έχει ήδη δώσει τη δυνατότητα να κερδίσει την εμπιστοσύνη 1950 πελατών στη Γαλλία και 2500 πελατών στον υπόλοιπο κόσμο.

Μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε τις συλλογές μας με μενταγιόν:

Κρεμαστά Ivanka Trump

Κρεμαστά χάντρα

Και μπορείτε να δημιουργήσετε τα μενταγιόν σας

Τα μενταγιόν δεν είναι τα μόνα κοσμήματα που πωλούνται.

Filtrer par

Καθαρότητα

Καθαρότητα

Χρώμα

Χρώμα

Βάρος

Βάρος

Μορφή

Μορφή

Μέταλλο

Μέταλλο

γραμμάριο

γραμμάριο

Σε προσφορά

Δημοφιλή

Όλα τα best sellers
κοντά

στη λίστα επιθυμιών